Könyvajánlók - Kiskönyvek

Könyvajánlók


Első ajánlóinkat a 2.a. osztály tanulói készítik az alábbi felhívás alapján, a Digitális oktatás könyv-könyvtárhasználati óráinak keretén belül.

Kedves Gyerekek!

A könyvtárhasználati órák keretén belül elindul az erdei iskola tanulóinak olvasási játéka. Mackó tanár néni és Oroszlán tanár bácsi a következőt kéri az iskola kis ltanulóitól: Nézzetek körül otthon a könyvespolcon, és válasszatok ki egy könyvet! ( Lehet szépirodalom, de szakirodalom is!!) Olvassátok el, és tetszőleges formában mutassátok be társaitoknak! Minden beküldött ajánló után feljebb kerül az állatkátok a nagy erdei olvasófán. Izgatottan várom anyagaitokat! MESEFA - Hol is tart az állatkád?  Kit rejt egy -egy erdei tanuló

Videós ajánló 2.- Don Freeman

Pitypang, ​a hiú oroszlán

Videós ajánló 4.

Majd adok én neked karatét!

FELHÍVÁS! Lehet , hogy nem a 2. a. tanulója vagy, de ha van kedved bekapcsolódni a játékba, a TE ajánlódat is várom! Az elkészült munkákat küldjétek el a következő e-mail címre: jakonyvtarXX@gmail.com Kérem a "Tárgyban" szerepeljen a neved, és az osztályod!

XX. kerületi gyerekek véleményei gyermek és ifjúsági könyvekről - Kerületünk Könyvkirálya

Kiskönyvek

Első kiskönyveinket a 1.b. és a 2.a. osztály tanulói készítik az alábbi felhívás alapján, a Digitális oktatás könyv-könyvtárhasználati óráinak keretén belül.

A különb mozdony

Az egér és a katica találkozása

Fifi a flamingó


Készítsd el weboldaladat ingyen!